Logitech G bežični Gaming miš

Nakon više od četiri godine istraživanja i razvoja, Logitech je predstavio nove tehnologije koje san o bežičnom gamingu visokih performansi pretvaraju u stvarnost. Logitech G POWERPLAY prvi je svjetski bežični sustav punjenja gamerskih miševa koji osigurava kontinuirano punjenje za vrijeme igre i dok odmarate. Druga inovacija odnosi se na Logitech G LIGHTSPEED tehnologiju, odnosno optimizaciju sustava koji se temelji na desetljećima bežičnog iskustva koje osigurava nenadmašnu povezivost. Kompatibilan s POWERPLAY bežičnim sustavom punjenja, Logitech G predstavio je i dva nova gaming miša, novi Logitech G903 LIGHTSPEED Wireless Gaming Mouse i Logitech G703 LIGHTSPEED Wireless Gaming Mouse.

– Desetljećima smo pioniri u razvoju bežičnog gaminga, a naše nove POWERPLAY i LIGHTSPEED bežične tehnologije ostale su predane bežičnoj superiornosti. Pomoću POWERPLAY-a i LIGHTSPEED-a te s novim G903 i G703 miševima, dobivate nenadmašnu preciznost i beskonačno bežično igranje, što gamerima pruža neusporedivo iskustvo – rekao je Ujesh Desai, potpredsjednik i generalni menadžer tvrtke Logitech G.

Logitech-G-

Provjerena od gaming entuzijasta i esport profesionalaca diljem svijeta, LIGHTSPEED bežična tehnologija čini razliku između pobjednika i gubitnika. Uz brzinu odaziva od jedne milisekunde i LIGHTSPEED donosi natjecateljsku brzinu konkurentniju od mnogih žičanih gaming miševa. Desetljeće iskustva bežičnog inženjerstva omogućile su LIGHTSPEEDU snagu bežičnog signala do 16x (12 dB) veću od konkurencije. LIGHTSPEED automatski izbjegava problematične smetnje, osiguravajući nesmetanu i dosljednu izvedbu. LIGHTSPEED podržava POWERPLAY bežični sustav punjenja te G903 i G703 gaming miševe. Dakle, ti uređaji mogu se upariti izravno s POWERPLAY integriranim LIGHTSPEED bežičnim prijamnikom za optimalnu jačinu signala i praktično punjenje te prijenos podataka putem jednog USB kabela. POWERPLAY postavlja novi standard bežičnog punjenja. Odstupa od postojećih standarda koji zahtijevaju da naprava koja se puni miruje na određenom mjestu tijekom punjenja. POWERPLAY je dizajniran kako bi se postiglo neprekidno punjenje preko površine miša – čak i za vrijeme igre. Bežični sustav punjenja koristi revolucionarnu primjenu elektromagnetske rezonance koja stvara energetsko polje iznad površine POWERPLAY-a na površini od 275 x 320 mm kako bi isporučio bežičnu energiju bez ometanja preciznog praćenja i prijenosa podataka kod gaming miševa visokih performansi.

IZVOR- Glas Slavonije

 

Lajkaj i Prati nas za Novije Vijesti

2175total visits,32visits today

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Uvijeti Korištenja | Polica Privatnosti | Kontakt

Uživaš? Zaprati nas na društvenim mrežama :)